Uitnodiging:
Beste lezer, nog deze maand: Huiskamerfestival Lelystad, 2e editie! Gratis!
Dit organiseert LelyKRACHT al op zondagmiddag 30 juni

 

In Mare Flevum jrg 16 nr. 1 berichtten wij o.m. over onze deelname aan het Eerste Huiskamerfestival Lelystad op 3 november. 2018. Voor ons een zeer geslaagde middag met drie keer een mudjevolle huiskamer met een zeer gemêleerd publiek. Omdat het festival zo’n succes was, organiseert LelyKRACHT al op zondagmiddag 30 juni de tweede editie. We hebben ons opnieuw als artiesten aangemeld, nu met korte Afrikaanse verhalen, en treden samen op met   Erna Eugster, musicus, zanger ook, en stichter van muziekschool Weerklank te Almere.

Beste lezer, nog deze maand: Huiskamerfestival Lelystad, 2e editie! Gratis!
In Mare Flevum jrg 16 nr. 1 berichtten wij o.m. over onze deelname aan het Eerste Huiskamerfestival Lelystad op 3 november. 2018. Voor ons een zeer geslaagde middag met drie keer een mudjevolle huiskamer met een zeer gemêleerd publiek. Omdat het festival zo’n succes was, organiseert LelyKRACHT al op zondagmiddag 30 juni de tweede editie. We hebben ons opnieuw als artiesten aangemeld, nu met korte Afrikaanse verhalen, en treden samen op met Erna Eugster, musicus, zanger ook, en stichter van muziekschool Weerklank te Almere.

 

Erna zingt wereldmuziek, jazz, pop, luisterliedjes en musicalrepertoire. 20 jaar geleden ontdekte zij de kracht en vitaliteit van Afrikaanse zang. Binnen haar groepslessen hebben deze liederen een vaste plaats verworven. Erna begeleidt zichzelf en haar leerlingen op piano, accordeon en djembé.

 

 

 

 

Bijzondere ‘huiskamer’. Wij treden op in een leegstaand winkelpand ingericht als huiskamer op het adres Promesse 14, Lelystad: loop naar de bibliotheek, sla linksaf, en je bent er al bijna! Ook op nr 8 is zo’n ‘huiskamer’. Kringloopwinkel De Groene Sluis zal ‘ons’ pand met meubilair en wat niet al uit hun depot inrichten als Afrikaanse huiskamer. En wij trekken er dan in met ons reizend Afrika Museum annex Muzikaal Verteltheatertje Zambezia. Wij verzorgen de verdere Afrikaanse aankleding en uitstraling met tal van Africana uit ons eigen ‘Afrika-depot’. Plus een leeshoekje met platen- en fotoboeken over Afrika!

 

 

Programma
Ronde 1: 14:00-14:30 uur; Ronde 2: 15:15-15:45 uur; Ronde 3: 16:30-17:00 uur
Hartelijk welkom! Tot ziens in Zambezia! Corine, Tom, Erna

 

Mare Flevum verschijnt sinds 2004.
Uitgave Improvisie:
Ongewone Verhalen & Vertelprojecten.
Redactie: Corine & Tom, Lelystad.
T: 0320-219100; E: improvisie@ziggo.nl,
W: www.ongewoneverhalen.nl

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Geef een geldig e-mailadres op.
Accepteer de voorwaarden om door te gaan